Похизувалась "луком" за $8000 і залишилась без посади: звільнено інспекторку Львівської митниці

Похизувалась

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига була звільнена з обійманої нею посади в той самий день, коли в мережі з'явилось відео, на якому вона показує свій коштовний образ. Її тотал "лук" оцінюється у 8000 доларів.

На той момент ще посадовиця засвітилася у відео відомого блогера Ніколаса Карми. У розмові із ним Дрига демонструє елементи свого образу, включно із капелюхом Руслана Багінського за 18 000 грн, сумкою від Louis Vuitton за 1500 доларів, годинником від Cartier за 5000 доларів, взуттям бренду Hermes за 800 доларів та повідцем для собаки Gucci за 200 доларів. 

Зі слів інспекторки, у неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі: "Трішки на себе, трішки на державу".

Відео на TikTok-каналі Карми з'явилось 12 квітня, після особливої уваги до нього та її героїні, ролик було видалено. 

Журналіст Тарас Середич повідомив, що реакція Держмитслужби була блискавичною - Дригу звільнили. Цю інформацію підтверджує і видання Lviv Media. 

“Ця дівчинка у нас більше не працює”, - відповіли у митниці на запит журналістів. 

Тим часом Середич, особисто поспілкувавшись з вже колишньою інспекторкою, розповів, що, за її версією, усі показані на відео речі є підробкою. 

“Про це вона особисто мені розповіла під час коментаря і в сльозах просила написати наступне: на митниці вона працює з серпня 2023-го, ще не встигла адаптуватися до роботи. Годинник Cartier — копія, сумка Louis Vuitton — то стара колекція, але оригінал, яка була куплена давним-давно за гроші від бізнесу — інтернет-магазину. Водночас на моє конкретне запитання: "Що з того всього, що ви назвали на відео, є оригіналом?" дівчина відповіла - "Нічого!". Трохи плутанина... будемо віримо чи ні?”, - зазначив журналіст.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів України призначив Андрія Сибігу першим заступником міністра закордонних справ. Він раніше обіймав посаду у Офісі президента.

 

Головне