Погода в Україні 2 вересня: очікується мінлива хмарність та місцями грози

Погода в Україні 2 вересня: очікується мінлива хмарність та місцями грози

В Україні 2 вересня в більшості областей України очікується мінлива хмарність без опадів. Однак, у південно-східній частині, вночі і у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Одеській областях можливі невеликі короткочасні дощі та грози.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У південно-східній частині країни, а також у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Одеській областях вночі місцями пройдуть короткочасні дощі та можливі грози. На решті території опадів не очікується. Вітер північно-східний, швидкістю 5-10 м/с, у східних областях можливі пориви до 15-20 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укргідрометцентрі спрогнозували, якою буде погода у вересні

Температура вночі становитиме 17-22°, у західних областях 13-18°. Вдень температура коливатиметься від 27 до 32 градусів.

Прогноз по Київщині

У Київській області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 17-22°, вдень 27-32°; у Києві вночі близько 20°, вдень 28-30°.

Як писали “Ми-Україна” раніше, океанографи оголосили про нове відкриття в глибинах Тихого океану - підводну гору, яка перевершує за висотою легендарний Олімп. Ця велетенська підводна структура, розташована за 1448 кілометрів від берегів Чилі і сягає висоти 3109 метрів.

Головне