Подоляк відреагував на ядерні залякування Путіна 

Подоляк відреагував на ядерні залякування Путіна 

 Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, вважає, що президент російської федерації Володимир Путін повинен отримати чіткий сигнал від усього світу про неможливість застосування ядерної зброї. Про це він написав на своїй сторінці Twitter.

“Путін має отримувати чіткий сигнал з усіх частин земної кулі: щойно російська рука потягнеться до скриньки Пандори, її буде без зволікання відтято”, - йдеться в повідомленні.

Радник офісу ОП додав, що наявність ядерної зброї в рф не є змінною, що впливає на загальне рівняння цієї війни, а ядерні погрози жодним чином не мають впливати на рішення українців про власний захист.

“Якщо хтось вважає, що наявність ядерної зброї має слугувати поштовхом до капітуляції, подумайте: який сигнал це дає решті світу? “Міжнародне право не працює, ніхто вас не захистить, покладайтеся лише на себе?” Отримаємо ядерну гонку 2.0 і знову посунемо стрілку на годиннику Судного дня”, - наголоси він.

Нагадаємо, що країнам-партнерам потрібно передати Україні непотрібну техніку, яка продовжує припадати пилом в ангарах. Наразі вона необхідна на полі бою.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російський диктатор Володимир Путін маловихована та малоосвічена людина, яка знаходиться у депресивному стані.

Головне