Подоляк: Не потрібно боятися росію тільки через те, що у неї є ядерна зброя

Подоляк: Не потрібно боятися росію тільки через те, що у неї є ядерна зброя

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що не потрібно боятися росію тільки через те, що у неї є ядерна зброя.

Про це він повідомив в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, наразі міжнародна спільнота "робить ілюзію", що існує міжнародне право, в той час, як росія робить усе, що їй заманеться.

"Те, що у рф є ядерна зброя, тоді зустрічне питання: а чого взагалі Україна веде оборонну війну? Ну це ж страшно, правильно? Якщо не можна реформувати ООН, бо у рф ядерна зброя, то як тоді Україна собі дозволяє обороняти свої сім’ї, тому що в рф ядерна зброя, давайте може станемо на коліна перед ними?" - зазначив він.

Нагадаємо, на сьогодні у світі є лише одна країна, яка не боїться російської федерації. Цією країною є Україна, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. За його словами, є дві людини, які точно заявлять про ATACMS, після чого вони будуть в Україні – це Володимир Зеленський та Джо Байден.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, нещодавні закордонні візити президента України Володимира Зеленського остаточно розставили крапки над "і". Вони змусили нейтральні країни обирати сторону, зазначив Подоляк.

Головне