Подоляк: Мінськ-3 призведе до ще більшого реваншизму та ненависті росіян до України

Подоляк: Мінськ-3 призведе до ще більшого реваншизму та ненависті росіян до України

Укладення угоди “Мінськ-3” між Україною та росією призведе тільки до погіршення відносин та збільшення провокацій, ненависті з боку росіян до українців.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Вони будуть пробувати постійно когось ловити, вбивати, підривати, провокувати. Вони не будуть віддавати полонених, будуть проводити знущання з них в прямому ефірі. Ми маємо цю війну закінчити справедливо", - розповів радник очільника ОП.

Подоляк також зазначив, що Україна прагне дійти до правильного фіналу у цій війні. У протилежному випадку росія може продовжити свої знущання над громадянами України. 

Водночас, за словами Подоляка, компромісні рішення у цій війні не можуть бути ефективними, оскільки для цього необхідна зміна внутрішнього політичного простору рф.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк розповів, що російський диктатор Володимир Путін маловихована та малоосвічена людина. Він знаходиться у депресивному стані. При цьому радник голови ОПУ додав, що в росії панує страх.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що успішний контрнаступ Збройних сил України може призвести до того, що президент росії Володимир Путін піде на мирні переговори. За словами Столтенберга, контрнаступ українських військових, який “буде важким”, ще тільки починається. Водночас поки що неясно, яку територію вдасться звільнити від російських окупантів.

Головне