Податкова оштрафувала PornHub на $5 543, – Гетманцев

Податкова оштрафувала PornHub на $5 543, – Гетманцев

Податкова оштрафувала компанію, яка оперує сайтом PornHub, на 5 543 доларів за ухилення від реєстрації.

Про це заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у своєму Telegram-каналі.

"На жаль, не всі платники, що оперують сервісами для дорослих, однаково відповідально ставляться до оподаткування", - наголосив він.

За словами Гетманцева, сервіс Onlyfans наразі сплатив до державного бюджету України з початку цього року 944,1 тис. доларів. При цьому компанія, яка оперує PornHub, ухилялась від реєстрації. Внаслідок цього до неї був застосований штраф в розмірі 5543 доларів та відповідне податкове повідомлення-рішення, яке спрямували компанії та до Агенції доходу Канади.

"Кожна копійка так званого податку на Google йде на фінансування потреб нашої армії, а Україна за рейтингом PornHub на 14 місці серед інших країн по переглядах споживачів електронних послуг цього сайту", - нагадав очільник Комітету ВР.

Напередодні стало відомо, що Україна посіла 14 місце за кількістю трафіку порносайту PornHub. У компанії підбили підсумки, в яких розповіли, що найулюбленіша порноакторка серед українців тепер не росіянка, як минулого року, а Літтл Кепріс з Чехії. На другому місці - гей-талант Кейд Меддокс і тільки потім росіянка Саша Роуз. ТОП-категорія серед українців, як і раніше, стала "реаліті". 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, трейлер GTA VI побив рекорд, набравши понад 90 млн переглядів за добу. Це перше немузичне відео в історії, яке найбільше переглядалося за перші 24 години.

Головне