Побиття військовослужбовця на Черкащині: нападнику повідомило про підозру

Побиття військовослужбовця на Черкащині: нападнику повідомило про підозру

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який побив військовослужбовця у Смілі на Черкащині. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Під процесуальним керівництвом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру місцевому жителю, який побив військовослужбовця.

Нападнику інкриміновано вимагання та хуліганство (ч. 4 ст. 189, ч. 1 ст. 296 КК України).

Зазначається, що чоловік оголошений у розшук. Прокурори направили до суду клопотання про затримання підозрюваного та доставку до суду з метою обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у місті Сміла Черкаської області розгорівся скандал - місцевий житель застосував фізичну силу проти колишнього військовослужбовця. Інцидент стався через публікацію останнього у соціальній мережі Facebook, де він висловив обурення щодо аварійної ситуації на дорозі, яку створили невідомі чоловіки.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко відреагував на побиття колишнього військового у Смілі на Черкащині. Очільник МВС назвав цю ситуацію ганебною та наголосив на недопустимості приниження ветеранів.

Головне