Плетенчук попередив про нову тактику росіян: Вирішили застосовувати балістику

Плетенчук попередив про нову тактику росіян: Вирішили застосовувати балістику

Росіяни обрали нову тактику ударів по Україні. Зокрема, вони почали активно використовувати під час атак "Іскандер-М" у окупованому Криму. Про це розповів начальник пресцентру Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

За його словами, окупанти застосовують для ударів різні платформи, однак найчастіше все ж застосовують саме "Іскандери".

"Ця платформа мобільна, вона пересувна, відповідно час на розгортання в неї невеликий, це хвилини, а на згортання - ще менше. Тому, відповідно, обрали вони застосовувати зараз саме балістику - і швидкість інша, і час на реакцію менший", - зазначив Плетенчук.

Нагадаємо, останні кілька днів окупанти атакують балістикою Одесу з території тимчасово окупованого Криму. Під час одного з таких ударів окупанти влучили у депо "Нової пошти". Експерти вважають, що росіяни почали бити балістикою, щоб збільшити кількість мирних жертв.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо вдарило балістикою по Києву. Окупанти випустили дві ракети, Силам оборони вдалося їх ліквідувати.

Головне