Підтоплення метро Києва: начальнику метрополітену призначили цілодобовий домашній арешт

Підтоплення метро Києва: начальнику метрополітену призначили цілодобовий домашній арешт

Київська міська прокуратура інформує про рішення суду щодо головного інженера КП "Київський метрополітен", який тимчасово виконував обов'язки начальника підприємства. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

У зв'язку зі справою про затоплення тунельних ділянок між станціями "Деміївська" та "Либідська" суд ухвалив застосувати до посадовця запобіжний захід у формі цілодобового домашнього арешту.

Суд встановив додаткові обмеження для головного інженера КП "Київський метрополітен". Йому заборонено контактувати зі свідками та іншим фігурантом кримінальної справи. Також посадовець зобов'язаний передати на зберігання свій закордонний паспорт. Ці запобіжні заходи діятимуть до 23 вересня.

Щодо другого підозрюваного у справі - начальника служби колії, тунельних споруд і будівель КП "Київський метрополітен" - рішення про запобіжний захід очікується 25 липня в обідній час.\

Нагадаємо, протягом доби російські окупанти здійснили 455 атак по 10 населених пунктах Запорізької області. Це рекордні показники за місяць, наголосив в ефірі "Ми-Україна" очільник місцевої ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, графіки відключень електроенергії в Україні не будуть застосовуватись до 16:00, а також з 22:00. Про це повідомили в "Укренерго".

Головне