Підрив авто з родиною у Циркунах: поліція виявила тіло немовляти через добу пошуків

Підрив авто з родиною у Циркунах: поліція виявила тіло немовляти через добу пошуків

У Харківській області 7 липня сім'я, що поверталася з дачі, підірвалася на ворожій міні, що призвело до загибелі п'яти осіб, включаючи маленьких дітей. Тіло найменшої жертви правоохоронці шукали відучора. 

Виявити тіло немовляти вдалося вже 8 липня.

"Знайшли двомісячну дівчинку, яка загинула через російську міну. Вибуховою хвилею її відкинуло на п'ятнадцять метрів від матері. Пошуки тривали від учора, першими йшли вибухотехніки - перевіряли територію", - розповів начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Як відомо, трагедія сталася 7 липня близько 18:31 в Циркунівській територіальній громаді Харківського району. Автомобіль "Жигулі" рухався ґрунтовою дорогою в лісі в напрямку села Циркуни, коли наїхав на міну.

Жертвами стали: 53-річний чоловік (водій), 64- та 25-річні жінки, п'ятирічний хлопчик та двохмісячна дівчинка.

Попередньо, родина обрала для руху ґрунтову дорогу, щоб скоротити шлях. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 8 липня Київ пережив масований ракетний удар. Пошкодження зафіксовані в семи районах столиці. На цю годину відомо про 10 вбитих та 35 постраждалих. У Шевченківському районі є влучання у житловий будинок, внаслідок чого повністю обвалився один з під'їздів - знищено 17 квартир. Постраждала Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит". Руйнувань зазнали відділення діалізу, операційні, реанімаційні та онкологічне відділення. Під завалами шукають людей. Пошкоджено також і енергетичну інфраструктуру столиці. У ДТЕК повідомили про критичні пошкодження своїх об'єктів у двох районах столиці - трьох трансформаторних підстанцій. 

 

Головне