Підбитий російський танк Т-72, який експонують у Вільнюсі, виставили на благодійний продаж

Підбитий російський танк Т-72, який експонують у Вільнюсі, виставили на благодійний продаж

Привезений з України у Вільнюс підбитий російський танк Т-72 виставили на продаж. Жартівливе оголошення з'явилось на місцевому маркетплейсі Autoplius.lt, пише Delfi. Його мета - закликати литовців до благодійности на підтримку України.

В комплекті з підбитим російським Т-72 автор оголошення пропонує унітаз та пралку. Він додає, що багажника у транспортному засобі хоч і відсутній, речі можна перевозити, прив’язавши їх зверху. 

“Продається танк T-72Б у практично відмінному стані. Танк битий, але експлуатувався недовго - був один господар, 71-річний чоловік, який дуже дбав про транспортний засіб. Реально була лише одна далека подорож від Білгорода до Дмитрівки (село у Бучанському районі на Київщині - ред.). Пробіг не скручений. Танк не тонув, хоч було діло, коли їхав через одну річку. Остання країна реєстрації – рф, але до Литви імпортований через Україну. Брав участь у ДТП із Javelin. Javelin ремонту не підлягає, а танк можна відремонтувати”, - вказано в оголошенні. 

В об’яві також перераховують головні переваги на недоліки танку:

“Переваги: просторий салон, хороша звукоізоляція, немає ключів, не треба міняти шини, ніколи не отримаєте штрафу за паркування, бо немає двірників, за які можна було покласти квитанцію. До речі, завжди буде безплатне місце для стоянки у Вільнюсі, що у районі Жверінас; на вул. Героїв України – там гарантійний салон. Під час відпочинку на дулі можна вішати гамак або сушити одяг. Двері відчиняються вгору. Є два люки, круглі, без скла.

Недоліки: немає підсилювача керма, погана передня видимість, парктроніків, немає кондиціонерів. Тому найбільше підходить для їзди в прохолодний час – влітку всередині спекотно. Є трохи іржі, але її можна зняти. Щоправда, немає євростандарту – при перетині кордону завжди трапляються проблеми з митниками. Немає подушок безпеки, але до комплекту додамо 4 подушки з будинку дуже м'які”.

Автор оголошення наголошує також на ексклюзивності машини. 

“Увага жінок гарантована - я ледве припаркувався в центрі Вільнюса, як збіглися літні жінки з червоними гвоздиками. Навіть чоловіки мені несли квіти”, - вказано у тексті.

Контактним номером вказали 1482 - благодійний номер фонду підтримки України Blue/Yellow.

Як писав "Ми-Україна" раніше, СБУ зібрала беззаперечні докази вини ще одного російського військового, який брав участь в обстрілах українських міст – льотчика засудили до 12 років ув’язнення.

Головне