Під Києвом п'яний водій на Hummer влетів у будинок, є постраждалі

Під Києвом п'яний водій на Hummer влетів у будинок, є постраждалі

У Обухівському районі Київської області нетверезий водій позашляховика здійснив зіткнення свого автомобіля із фасадом будівлі. У результаті аварії постраждали сам водій та двоє пасажирів.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу у зв'язку із водінням у стані алкогольного сп'яніння. Інцидент трапився у вечірній час 17 листопада в місті Українка.

Чоловік у віці 44 років, який керував позашляховиком "Hummer", втратив контроль над транспортним засобом, що призвело до зіткнення із будівлею. Внаслідок удару переднє колесо вантажівки відірвалося, подушки безпеки спрацювали в салоні автомобіля. Водія та двох пасажирів госпіталізували з різними травмами.

За інформацією поліції, рівень алкоголю у крові водія склав 2,03 проміле. Його затримали.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. У разі визнання винного водія позашляховика йому загрожує до трьох років ув'язнення та позбавлення права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, у Києві 20-річна п’яна водійка без посвідчення влаштувала аварію та втекла з місця ДТП. Внаслідок ДТП загинули 40-річний водій та 39-річний пасажир автомобіля Toyota. 

Відомо, що під час аварії дівчина на рік була позбавлена водійських прав за керування авто в нетверезому стані. Чоловік, який пустив дівчину за кермо, перебуває у процесуальному статусі підозрюваного в межах іншого кримінального провадження.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, бійці Сил оборони України не припиняють наступальних дій на поки що підконтрольному ворогу лівому берегу Херсонської області

Головне