Під час ворожої атаки троє людей загинуло у Волноваському районі Донеччини (відео)

Під час ворожої атаки троє людей загинуло у Волноваському районі Донеччини (відео)

Під час ворожої атаки ввечері у вівторок, 7 листопада, троє людей загинуло у селі Багатир Волноваського району Донецької області. Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора України в Telegram-каналі.

Як зазначається, 7 листопада, о 19:45, російські війська нанесли удар, ймовірно, із реактивної системи залпового вогню "Смерч" по селищу. Влучання сталось у щільну житлову забудову. В Офісі генпрокурора наголосили, що поруч з масивом немає жодних військових об’єктів.

Понад десяток осель у Багатирі були зруйновані або пошкоджені внаслідок ворожого удару. У цегляному підвалі, який опинився під завалами після атаки під час рятувально-пошукових робіт знайшли тіла трьох осіб - 58-річного чоловіка та 60-річної жінки, які були подружжям, а також 33-річного чоловіка, який був їхнім сусідом.

Крім того, росіяни пошкодили господарські споруди і три автівки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, протягом останньої доби, 7 листопада, російські війська здійснили обстріли в більш ніж 20 населених пунктах на території Харківської області. Унаслідок обстрілу в Куп'янську-Вузловому загинув цивільний мешканець.

Головне