Під час нічної атаки сили ППО збили на підступах до Києва всі "шахеди"

Під час нічної атаки сили ППО збили на підступах до Києва всі

Ввечері суботи, 10 лютого, російські терористи запустили "шахеди" з тимчасово окупованого Криму. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

"Зафіксовано запуск ворогом кількох груп ударних БПЛА Shahed з району полігону Чауда (Крим). При оголошенні повітряної тривоги – прямуйте в укриття", - йдеться у повідомленні.

Начальник КМВА зазначив, що на столицю ворожі дрони заходили із західного напрямку. Повітряна тривога в столиці тримала майже дві години.

Силами і засобами протиповітряної оборони усі БпЛА "Shahed" противника, які прямували на Київ, були уражені ще на підступах до міста! За попередніми даними оперативного зведення - у столиці без жертв та руйнувань, - додав він.

Нагадаємо, ворог намагається захопити та оточити Авдіївку, бої точаться у міських забудовах. Про це в інтерв'ю каналу "Ми-Україна" розповів командир 47 ОМБ Дмитро Рюмшин.

"Вони періодично намагаються малими групами прощупати нашу оборону, опрацювати авіацією, думаючи, що наші воїни будуть бігти, але вони стійко стоять. Окупанти намагаються лізти диверсійними групами, підрозділами в'язнів, але зазнають втрат. Вони називають себе "тиграми", але ми показали їм, хто вони є насправді", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у російському місті Тольятті в Самарській області сталася масштабна пожежа в готельному комплексі "Жара". Про це повідомили у  МЧС рф.

Головне