У російському Тольятті цієї ночі горів готельний комплекс (відео)

У російському Тольятті цієї ночі горів готельний комплекс (відео)

У російському місті Тольятті в Самарській області сталася масштабна пожежа в готельному комплексі "Жара". Про це повідомили у  МЧС рф.

Полум'я охопило 1000 квадратних метрів. Щонайменше двоє людей постраждали і були госпіталізовані.

До приїзду пожежників 12 осіб самостійно вибралися з готелю. Попередньо, ще 20 людей евакуювали. Про причини пожежі нічого невідомо.

Згодом в МЧС рф повідомили, що рятувальники локалізували пожежу.

Нагадаємо, ворог намагається захопити та оточити Авдіївку, бої точаться у міських забудовах. Про це в інтерв'ю каналу "Ми-Україна" розповів командир 47 ОМБ Дмитро Рюмшин.

"Вони періодично намагаються малими групами прощупати нашу оборону, опрацювати авіацією, думаючи, що наші воїни будуть бігти, але вони стійко стоять. Окупанти намагаються лізти диверсійними групами, підрозділами в'язнів, але зазнають втрат. Вони називають себе "тиграми", але ми показали їм, хто вони є насправді", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Чорному морі під час атаки російських дронів зафіксовано появу ракетоносія. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій "адмірал макаров". Він має напоготові вісім крилатих ракет типу "Калібр".

Головне