Під час атаки на аеродромі "Бельбек" загинув російський генерал Олександр Татаренко

Під час атаки на аеродромі

Під час удару ЗСУ по авіабазі "Бельбек" 31 січня ліквідовано російського командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка. Разом з ним загинуло 10 військовослужбовців. Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер".

РосЗМІ пишуть, що він – один із десяти ліквідованих російських військовослужбовців. Вони загинули після того, як дві ракети уразили командний пункт 38-го винищувального авіаційного полку, а ще одна атакувала пункт зв'язку аеродрому.

"Як повідомляють російські пабліки, ліквідовано 10 російських військовослужбовців, у тому числі командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Луганську загарбники мобілізували до своєї армії 250 студентів університету Даля. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Після так званих виборів у "ЛНР" окупанти неодноразово звітували про виконання доручення Кремля щодо демобілізації студентів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 1 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще понад 800 бійців. Сили оборони України також знищили дев'ять танків, майже два десятки бойових броньованих машин, 46 артилерійських систем та ракетний катер.

Головне