Під Бердянськом ліквідували російського генерал-лейтенанта, – Андрющенко

Під Бердянськом ліквідували російського генерал-лейтенанта, – Андрющенко

В Україні ліквідували ще одного генерала армії рф. За даними радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, йдеться про генерал-лейтенанта Олега Цокова, смерть якого настала поблизу міста Бердянськ Запорізької області.

За його словами, у вересні 2022 того вже було поранено, проте тоді він вижив.

"Зараз кажуть, що могілізація проведена остаточно", – додав Андрющенко.

Радник мера Маріуполя зазначив, що на "концерт до Кобзона" Цоков, скоріше за все поїхав з готелю "Дюна", розташованому на території Приазовкурорту. Водночас він додав, що ця інформація потребує уточнення.

"Місцеві повідомляють, що від готелю майже нічого не залишилось. Зараз на місці працюють швидкі, а також важка техніка, розбирають завали. Територія оточена. Нікого не пропускають... Скоріш за все, саме тут та внаслідок саме цього влучання, було і ліквідовано генерал-лейтенанта рф", - зазначив Андрющенко.

російські загарбники традиційно про "прильоти" у Бердянську нічого не говорять. Не інформувало про втрату чергового генерала і російське Міноборони.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Головне управління розвідки України підтвердило інформацію про ліквідацію у Краснодарі командира підводного човна “Краснодар” Сергія Ржицького. 10 липня той здійснював пробіжку в краснодарському парку, близько шостої ранку в нього було здійснено сім пострілів з пістолета Макарова. Раніше з’явилась інформація, що саме він запускав “Калібри” по мирних українських містах у липні 2022 року. У тому числі його підозрюють в обстрілі Вінниці.

Головне