Отченаш:Росіяни почали використовувати "дрони з ниткою"

Отченаш:Росіяни почали використовувати

Російські окупанти почали використовувати "дрони з ниткою". Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив військовослужбовець Андрій Отченаш.

Командир дронової ланки "Кара небесна" 4-ї Бригади оперативного призначення "Рубіж" розповів, що противник використовує коптери, які обладнані оптоволокном. 

Отченаш наголосив, що росіяни на крок попереду в системах РЕБ, також вони постійно покращують свої стандартні та ударні дрони.

"Вони мають можливість за рахунок оптоволокна летіти на відстань до 10 км і не втрачати якості відео і проти нього не працює жодна система РЕБ. Це ускладнює роботу. Але я впевнений, що це не буде масштабним рішенням, адже не може кілька десятків коптерів на оптоволокні літати і не заплутувати один одного - це майже неможливо. Тому, я думаю, це більше рідкісний випадок", - розповів він.

Нагадаємо, що російські війська завдали рекордних 97 авіаударів по позиціях українських сил та населених пунктах минулої доби, 9 вересня. Окупанти скинули 130 касетних авіабомб, що стало одним з найбільших застосувань авіації за весь період агресії. 

Як повідомляли "Ми-Україна", західні союзники мають дозволити українській армії використовувати ракети великої дальності проти цілей на території російської федерації

Головне