Організував схему поборів з перевізників у Києві: ДБР повідомило про підозру посадовцю КДМА

Організував схему поборів з перевізників у Києві: ДБР повідомило про підозру посадовцю КДМА

Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику директора одного із департаментів КМДА, який вимагав хабарі у київських автоперевізників. Про це повідомили у пресслужбі.

Підозру також повідомлено приватному підприємцю, який допомагав чиновнику організувати систему поборів.

Підозру отримав заступник директора одного із департаментів КМДА, а також приватний підприємець, який допомагав чиновнику організувати систему поборів.

Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

У ДБР повідомили, що у квітні 2024 року до бюро звернулася дружина військовослужбовця, яка керувала фірмою чоловіка з перевезень, поки той служить. Вона скаржилась на системний тиск з боку чиновника КМДА та погрози розірвати чинний договір на пасажирські перевезення, якщо вона не платитиме 40 тисяч гривень щотижня.

Правоохоронці затримали підприємця-посередника одразу після отримання чергового "траншу" для чиновника.

Нагадаємо, міністерство освіти і науки України оновило умови вступу для здобуття ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії / доктора мистецтва у 2024 році. Про це повідомила пресслужба МОН.

Як писали "Ми-Україна" раніше, американський оптичний телескоп "Хаббл", який перебуває на навколоземній орбіті з 1990 року, зіткнувся з проблемами в роботі гіроскопів. З шести наявних гіроскопів лише два залишаються справними. Про вихід з ладу останнього NASA повідомило 4 червня, пише CBS News.

Головне