Олена Зеленська зустрілась із королевою-консортом Великої Британії Каміллою

Олена Зеленська зустрілась із королевою-консортом Великої Британії Каміллою

Перебуваючи з офіційним візитом у Великій Британії Олена Зеленська зустрілась дружиною Чарльза ІІІ, Її Величністю Королевою Каміллою.

Перша леді висловила їй подяку за непохитну підтримку народу Україні у його боротьбі. 

"Була рада особисто подякувати Її Величності Королеві Каміллі, а в її особі всій королівській родині та народу Великої Британії за послідовну підтримку України та наших вимушених переселенців. Наші цінності спільні. Це життя, свобода, демократія. Дякую, що сьогодні відстоюємо їх разом", - повідомила перша леді.

Як відомо, це вже не перша зустріч Зеленської з королевою-консортом. Їх особисте знайомство відбулось у листопаді 2022 року в Британії,  перша леді стала гостею прийому у Її Величності, організованого з нагоди Дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. 

Нагадаємо, Олена Зеленська прибула до Сполученого Королівства у середу, 28 лютого. Свій візит вона розпочала із зустрічі з очільником британського МЗС Джейсом Кемероном, а також зустрілась з міністеркою охорони здоров’я країни Вікторією Аткінс та командою компанії Amazon. 

У січні в інтерв'ю каналу "Ми-Україна" Олена Зеленська поділилася, чи дружить з першими леді інших країн. Вона розповіла, що важко скласти дружні стосунки в загальному розумінні цього слова під час виключно протокольних зустрічей. Проте чим більше відбувається таких зустрічей, "тим більше симпатії потім" і тим простішою стає співпраця.

Головне