Окупанти за добу вбили двох жителів Донеччини, ще десятьох поранили

Окупанти за добу вбили двох жителів Донеччини, ще десятьох поранили

Російські загарбники за минулу добу, 24 липня, вбили двох жителів Донеччини, ще десятьом - завдали поранень. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 24 липня росіяни вбили двох жителів Донеччини — у Костянтинівці. Ще 10 людей за добу дістали поранень", - зазначив він.

На Горлівському напрямку ворог завдав потужного удару зі Смерчів по Костянтинівці — дві людини загинули, сім поранено. Серед них загинула одна дитина, поранено чотири. Пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

На Лисичанському напрямку у Сіверську одна людина поранена та пошкоджено будинок.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі, підкреслив начальник ОВА.

Нагадаємо, армія рф завдала удару іранськими ударними БпЛА типу Shahed по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. На фронті відбулося понад 35 бойових зіткнень за добу. Є загиблі та поранені з цивільного населення, серед них є діти. Руйнувань зазнала цивільна іфнраструктура, також портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 25 липня уночі російське окупаційне військо здійснило шостий авіаудар по Києву в липні. Для атаки столиці ворог застосував дрони-камікадзе іранського виробництва типу Shahed. Повітряна тривога у місті стала лунати близько 2 ночі, відбій було оголошено о 5:01. Українські захисники неба ліквідували всі повітряні загрози на підльоті.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.