Окупанти за добу 85 разів обстріляли Запорізьку область: є загиблі та поранені

Окупанти за добу 85 разів обстріляли Запорізьку область: є загиблі та поранені

Російські окупанти обстріляли населені пункти у Запорізькій області. Загалом загарбники завдали 85 ударів по 14 мирних містах і селах.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

Загарбники здійснили 85 обстрілів по 14 населеним пунктам. Вони двічі вдарили з авіації, атакував з БПЛА, бив з РСЗВ по Гуляйполю, Залізничному, Гуляйпільському, Ольгівському, 75 артобстрілів здійснив по Новоандріївці, Верхній Терсі, Кам'янському, Степовому та іншим прифронтовим селам.

Також надвечір ворог обстрілів Залізничне. У своєму помешканні загинув 44-річний чоловік.

Крім того, у Гуляйполі мінно-вибухові травми отримала 64-річна жінка.

За добу додалося 34 зруйновані об'єкти: багатоповерхові та приватні будинки, майно людей, комунікації.

Нагадаємо, вороже окупаційне військо 13 червня уночі вдарило “шахедами” по Харкову. За ціль росіяни обрали місцеві об’єкти цивільної інфраструктури.

“Пошкоджено фасад будівлі у Київському районі. Внаслідок влучання у склад в Салтівському районі сталася пожежа. Також зафіксовано влучання БпЛА в автомобіль. Попередньо, без постраждалих”, – розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Упродовж минулої доби, 12 червня, противник не полишав у спокої міста та села Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Населені пункти потерпали від обстрілів зі ствольної артилерії, мінометів РСЗВ та авіації.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у  російському Краснодарі сталася масштабна пожежа на нафтобазі біля Яблонівського мосту. Дим видно за кілька кілометрів від епіцентру загоряння.

Головне