Окупанти вгатили по Нікополю: є загиблі та поранений

Окупанти вгатили по Нікополю: є загиблі та поранений

росіяни знову обстріляли Нікополь Дніпропетровської області у понеділок, 26 червня, пообіді. Для атаки по місту ворог застосував важку артилерію, розповів очільник місцевої ОВА Сергій Лисак.

"Прилетіло" по одному з місцевих приватних підприємств, загинули двоє працівників - чоловік 50 років та 51-річна жінка.

"Ще один чоловік 49 років постраждав. У нього мінно-вибухова травма та осколкове поранення. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

На підприємстві зафіксовані руйнування.

Упродовж ночі окупанти відкривали вогонь по Нікопольщині тричі, постраждав сам Нікополь та Марганецька громада. Обійшлося без жертв та постраждалих.

Нагадаємо, раніше цього дня російські окупанти обстріляли село Білозерку в Херсонській області, під удар потрапила музична школа. Внаслідок атаки постраждала 71-річна жінка, котра знаходилася на подвірʼї в момент атаки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Президент Володимир Зеленський доручив посилити кримінальну відповідальность за неналежне утримання укриттів. Контроль за виконанням рішення РНБО покладено на секретаря відомства Олексія Данілова. Указ президента набирає чинності з моменту публікації.

Головне