Окупанти обстріляли Бериславський район на Херсонщині і вбили людину (фото)

Окупанти обстріляли Бериславський район на Херсонщині і вбили людину (фото)

Російські окупанти у середу, 16 серпня, обстріляли Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого була вбита людина.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура в Telegram-каналі. Як зазначається, за даними слідства, 16 серпня близько 13:00 російські військовослужбовці обстріляли з артилерії село у Бериславському району.

Через атаку загинув місцевий житель, який у момент обстрілу перебував на вулиці.

Крім того, вранці загарбники атакували обласний центр та населені пункти області. Щонайменше троє цивільних отримали поранення. Дані уточнюются.

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, російські окупанти у суботу вранці, 12 серпня, здійснили обстріл Бериславського района Херсонської області. У результаті цього постраждали двоє мирних жителів. Крім того, загарбники вночі били по Дар’ївській громаді Херсонського району, там постраждав чоловік.

“Близько 10:20 в одному з населених пунктів Бериславського району  військові рф з дрону скинули вибухові снаряди. Постраждало двоє місцевих жителів, їм надано медичну допомогу”, – йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Також в ОГПУ наголосили, що росіяни продовжують обстрілювати житлові райони міста Херсона. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у п’ятницю, 11 серпня, обстріляли багатоповерхівку в Херсоні. У результаті поранення отримали двоє жителів. Крім того, ворог за допомогою безпілотника атакував Берислав Херсонської області. Важкі поранення отримав 53-річний чоловік. Медикам не вдалося врятувати постраждалого.

Головне