Окупанти обстріляли Берислав на Херсонщині: поранено людину

Окупанти обстріляли Берислав на Херсонщині: поранено людину

Російські окупанти вдень у неділю, 30 липня, обстріляли Берислав в Херсонській області. Внаслідок цього було поранено одну людину.

Про це повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі.

"Через російський обстріл Берислава поранено місцевого жителя. На момент ворожого удару 55-річний чоловік знаходився на подвірʼї будинку", - йдеться в повідомленні.

Попередньо, місцевий мешканець дістав уламкове поранення ноги. На допомогу потерпілому попрямувала карета “швидкої”.

Нагадаємо, після майже місяця інтенсивних обстрілів Херсона ворог суттєво зменшив кількість своїх атак. Збройні Сили діють значно ефективніше за окупантів, завдяки чому ситуація на правому березі Херсонщини суттєво покращилась, заявив заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Соболевський зазначив, що це може бути пов’язане з тим, що у рф є певні проблеми з військовим забезпеченням, адже ЗСУ останніми тижнями “досить ефективно” відпрацьовували по ворожій логістиці.

“За останню добу дві людини отримали поранення в смт Козацьке та Веселе – там був артобстріл, людям надається медична допомога”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у неділю, 30 липня, вчергове атакували Херсонську область. У результаті жительку села Новодмитрівка госіталізували до медичного закладу. Відомо, що 33-річна жінка отримала поранення обличчя.

Також за допомогою до лікарів звернулася 39-річна жителька Веселого, яка у суботу, 29 липня, постраждала внаслідок ворожого мінометного обстрілу. Співробітники медзакладу діагностували у постраждалої поранення спини та плеча.

Головне