Окупанти хочуть створити "російський Маріуполь" з 200 тисячами жителів

Окупанти хочуть створити

Окупанти хочуть створити "російський Маріуполь" з 200 тисячами жителів. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, люди, які є зараз у місті, залишились без нічого, бо росіяни масово зносять там будинки. А на їх місці хочуть будувати житло для росіян.

"Якщо вірити пропаганді, то на місці кожного знесеного будинку буде новий. Але фактично  планів немає. Вони планують розпочати будівництво в одному районі і заселити росіян", - зауважив Андрющенко

Він додав, що окупанти хочуть створити "російський Маріуполь", в якому буде мешкати 200 тисяч людей. Але на місці 3-4-5 знесених будинків буде лише один новий.

Нагадаємо, російська федерація стягнула під Маріуполь 35-тисячне військо

“Станом на сьогодні кількість російських окупантів, які розквартировані у Маріуполі й навколо зросла приблизно до 35 тисяч і продовжує зростати. Окупанти кажуть, що вони готуються до наступу ЗСУ у напрямку Вугледару, що готуються виконати наказ Путіна захопити Запоріжжя до 1 березня”, – заявив Андрющенко.

На його думку, це і є резерв доукомплектування тих сил, які вони відводять із фронту, бо там є луганські та донецькі підрозділи, а є нові підрозділи та мобілізовані росіяни.

Як писав "Ми-Україна" раніше, радник голови ОП Подоляк заявив, що Україні потрібно більше снарядів через велику інтенсивність війни, але дефіциту у зброї немає.

Головне