Окупанти дуже бояться контрнаступу української армії, - Кім

Окупанти дуже бояться контрнаступу української армії, - Кім

Російські окупаційні війська дуже бояться початку українського контрнаступу. Саме тому вони змінили тактику і почали активніше обстрілювати військові об'єкти України, хоча і безрезультатно.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Миколаївської області Віталій Кім в ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"На мою особисту думку, ворог намагається шукати якісь логістичні центри, дуже боїться контрнаступу. Вони змінили характер (обстрілів - ред.) і шукають якісь інші об'єкти. Не буду приховувати, вони попадали лише в пусті об'єкти, де були лише нічні охоронці. На щастя, тому в нас без жертв", - пояснив голова ОВА Миколаївщини.

За словами Кіма, росіяни використовують обстріли, адже намагаються влучити в об'єкти, в яких може розміщуватися або військова техніка, або підрозділи. Водночас те, що удари ворога безрезультатні, це позитивний знак, оскільки в окупантів не працює на Миколаївському напрямку розвідка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, військовослужбовцю Збройних сил України повідомлено про підозру в державній зраді. Він міг надавати ворогу інформацію про розташування військових та стратегічних об’єктів на території Миколаївської області.

За даними слідства, підозрюваний у лютому-березні 2023 року надавав представникам збройних сил рф допомогу в проведенні підривної діяльності проти України. Він перейшов на бік ворога та передавав їм відомості про розташування військових, стратегічних та адміністративних об’єктів на території Миколаївської області.

Крім того, Віталій Кім розповів, що на Миколаївщині відбудували два мости, які зруйнували російські загарбники.

Головне