Окупанти атакували Балаклію на Харківщині з РСЗВ "Торнадо" (фото)

Окупанти атакували Балаклію на Харківщині з РСЗВ

Російські окупаційні війська обстріляли Балаклію на Харківщині з РСЗВ "Торнадо". В результаті постраждали люди.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної військової адміністрації у Telegram. 

"Зафіксували влучання у приватному секторі, де виключно цивільна інфраструктура. Інформація щодо руйнувань уточнюється. На місцях працюють профільні служби", - йдеться у дописі.

За уточненими даними медичних працівників екстреної допомоги, постраждала жінка 67 років, госпіталізована з пораненнями.

Ще троє мешканців Балаклії отримали травми внаслідок падіння під час обстрілу: хлопець 14 років, чоловіки 77 та 49 років.

Нагадаємо, армія рф продовжує наступальні дії на тьох напрямках: Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському. За минулу бойову добу там відбулось 22 боєзіткнення.

За вчорашню бойову добу агресор здійснив вісім ракетних та 58 авіаційних ударів. Окрім того, окупаційне військо більш як 50 разів відкривало вогонь по українських мирних містах та селах і позиціях ЗСУ з РСЗВ. Є загиблі та поранені серед цивільних.

Наша авіація за учорашній день здійснила 12 ударів по районах зосередження окупантів та їхньої техніки та ще один – по російському ЗРК.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили ворожий пункт управління шість районів зосередження особового складу противника, а також три склади БК, 24 артилерійських засоби на вогневих позиціях та станцію РЕБ армії рф.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські загарбники обстріляли житловий будинок в Антонівці.

Головне