Окупанти знову обстріляли одну з прифронтових ТЕС ДТЕК

Окупанти знову обстріляли одну з прифронтових ТЕС ДТЕК

Російські окупанти вдруге обстріляли теплоелектростанцію, яка належить компанії "ДТЕК Енерго" та розташована в прифронтовій області. В результаті атаки було пошкоджено обладнання підприємства. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що ця теплоелектростанція вже раніше потрапляла під обстріли та атаки. За попередніми даними, в цей раз вдалося уникнути постраждалих серед персоналу. Після припинення обстрілів працівники енергетичної компанії розпочали ліквідацію наслідків атаки.

Зазначається, що останнім часом ворог майже щодня та щоночі атакує прифронтову теплоелектростанцію компанії. Протягом першої половини поточного опалювального сезону ця теплоелектростанція була піддана майже тридцяти обстрілам.

Нагадаємо, одна з теплоелектростанцій компанії ДТЕК 30 грудня припинила роботу через російську агресію. Вказана ТЕС розташовується у прифронтові зоні. У ДТЕК наголосили, що попередня атака на цей об'єкт сталась у ніч на п'ятницю, 29 грудня, тоді як в цілому за останні місяці їх нараховується більше 10. 

У 2023 році ДТЕК Енерго вклав близько 11 мільярдів гривень у ремонт теплових електростанцій і видобуток вугілля, що практично вдвічі перевищує обсяг інвестицій у порівнянні з 2022 роком.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Німеччина у 2024 році надасть Україні військову допомогу на понад €7 млрд.

Головне