Окупанти здійснили 14 авіаударів по Запоріжжю за добу: є поранені та руйнування 110 будівель

Окупанти здійснили 14 авіаударів по Запоріжжю за добу: є поранені та руйнування 110 будівель

Російське окупаційне військо здійснило масовану атаку на Запорізьку область, завдавши 474 удари по 11 населених пунктах регіону протягом останньої доби. В обласному центрі поранено шестеро цивільних, є руйнування цивільної інфраструктури.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, для ураження ворог застосовував дрони, артилерію, керовані авіабомби та реактивні системи залпового вогню. Зокрема, було здійснено 14 авіаційних ударів по Запоріжжю, Таврійському, Гуляйполю, Новоданилівці, Малій Токмачці та Левадному.

286 БпЛА різної модифікації атакували Приморське, Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Левадне та Копані., 

163 артилерійських удари було завдано по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

До ОВА надійшло 110 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо, російська армія у ніч на 11 жовтня здійснила атаку балістичними ракетами по Одеському району. Внаслідок обстрілу загинуло четверо цивільних осіб, зокрема 16-річний підліток.

Як писав "Ми-Україна" раніше, загальні бойові втрати ворога у війні проти України за добу зросли збільшились на ще понад 1100 солдатів армії рф. Українські оборонці також знищили вісім танків, 35 броньованих бойових машини, майже 60 артсистем, та чотири РСЗВ та гелікоптер рф.

Головне