Окупанти завдали авіаударів по Сумщині: є поранені

Окупанти завдали авіаударів по Сумщині: є поранені

Російські окупанти завдали авіаудар по цивільній інфраструктурі в прикордонних громадах на Сумщині, внаслідок чого четверо осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура. 

Близько 15:40 години окупанти скинули керовані авіаційні бомби на територію Шосткинського району. Внаслідок атаки в Глухівській громаді поранення отримали 53-річна жінка та її 50-річний чоловік у власному будинку. У Есманьській громаді постраждали 77-річна жінка та її 49-річна донька.

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Прокурори разом з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу. Досудове розслідування проводиться слідчими Шосткинського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області.

Нагадаємо, російські окупанти обстріляли залізничну станцію в Хуторі-Михайлівському на Сумщині. Внаслідок обстрілу двоє отримали поранення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська завдали удару по селу Одноробівка на Харківщині, постраждали житлові будинки та дві місцеві жительки.

Головне