Окупанти завдали 221 удар по 10 населених пунктах Запорізької області

Окупанти завдали 221 удар по 10 населених пунктах Запорізької області

Ворог завдав ракетних, авіаударів та обстрілів з РСЗВ та артилерії по цивільній інфраструктурі Запоріжжя. Серед мирного населення  постраждалих не зафіксовано.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Протягом доби російські війська здійснили 221 атаку на 10 населених пунктів Запорізької області. Окупанти завдали два ракетних удари по Любомирівці та здійснили авіаудари по Роботиному, Малій Токмачці й Новоданилівці.

Ворог атакував 103 безпілотниками різної модифікації Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. Дев’ять обстрілів із реактивних систем залпового вогню накрили Оріхів, Малу Токмачку, Гуляйполе та Приморське. 

Крім того, 104 артобстріли були завдані по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Левадного та Преображенки.

Наразі надійшло 26 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська обстріляли Корахове та Гірники на Донеччині,внаслідок чого загинуло двоє мирних жителі.

Головне