Окупанти за добу завдали 275 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області: є загиблі

Окупанти за добу завдали 275 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області: є загиблі

Впродовж останньої доби російські війська атакували 11 населених пунктів Запорізької області, завдавши 275 ударів. Внаслідок обстрілів по території сільськогосподарського підприємства в Гуляйпільській громаді загинули троє людей.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Російські війська здійснили дев’ять авіаційних ударів по Лобковому, П'ятихатках, Гуляйполю, Рівнопіллю, Верхній Терсі та Малинівці, а також 141 безпілотник різної модифікації атакував Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку.

П’ять обстрілів з РСЗВ накрили Роботине та Гуляйполе, а артилерія завдала 120 ударів по Гуляйполю, Новоандріївці, Роботиному, Малій Токмачці, Малинівці, Левадному та Новопавлівці. Внаслідок цих атак пошкоджені житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

Внаслідок атак на території Гуляйпільської громади, внаслідок обстрілу одного з сільськогосподарських підприємств, загинули троє співробітників віком 41, 59 та 61 років. Окрім того, надійшло 15 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у результаті чергових обстрілів російськими військами Нікополя постраждали двоє людей, зруйновані житлові будинки та інфраструктура. Обстріли також зачепили Марганецьку та Червоногригорівську громади.

Головне