Окупанти за добу вбили та поранили десятьох жителів Донеччини

Окупанти за добу вбили та поранили десятьох жителів Донеччини

Упродовж минулої доби на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинули четверо цивільних, ще шестеро поранені. Про це повідомив глава Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"За 28 червня росіяни вбили чотири жителів Донеччини - у Нью-Йорку. Ще 6 людей в області за добу дістали поранення", — написав Філашкін.

Як повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін, 28 червня внаслідок обстрілів загинули чотири жителів Нью-Йорка. Ще шість людей в області були поранені.

Від початку повномасштабного вторгнення росія вбила 2033 мирних жителів Донецької області. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

На Нову Полтавку окупанти скинули авіабомбу "КАБ-500" - поранили сімох цивільних осіб, зокрема двох дітей 2017 та 2020 років народження. Руйнувань зазнали дев'ять приватних осель, два авто, газогін.

Нагадаємо, Білорусь заявила, що розгорнула на кордоні з Україною батальйон реактивних систем залпового вогню "Полонез" через нібито складну ситуацію. Про це повідомили у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Міністерстві оборони росії заявили про збиття двох безпілотних летальних апаратів над територією окупованого Криму. Про це повідомляє пресслужба російського оборонного відомства.
 

Головне