Окупанти вночі здійснили 19 обстрілів по території України: в МВС розповіли про наслідки ударів

Окупанти вночі здійснили 19 обстрілів по території України: в МВС розповіли про наслідки ударів

У ніч на понеділок, 23 жовтня, російські окупанти завдали 19 ударів по Україні. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його даними, під удар окупантів потрапили вісім населених пунктів у чотирьох областях.

Так, на Донеччині росіяни атакували об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа, яку ліквідували за кілька годин.

Також били окупанти і по Херсонщині.

"Упродовж ночі російські військові атакували Бериславський та Херсонський райони. По селах Тягинка, Придніпровське та Микільське було випущено 14 авіабомб. Внаслідок атаки росіян одна людина дістала поранення. Також під обстріл потрапило село Кізомис", - йдеться у повідомленні.

Крім того окупанти вгатили і по Сумській області. Зокрема, були зафіксовані мінометні обстріли населених пунктів Зноб-Новгородське та Стара Гута у Шосткинському районі. Внаслідок ударів окупантів було пошкоджено приватний будинок, однак жертв та постраждалих немає.

Ще однією областю, яку атакували загарбники, стала Одеська. Там росіяни здійснили атаку БПЛА, яку Сили оборони вдало відбили.

"Уламками пошкоджено складське приміщення, яке не функціонувало. Рятувальники приборкали пожежу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", вночі 23 жовтня українські захисники знищили 14 ворожих дронів (13 "шахедів" та один ударний БпЛА)  та одну авіаракету.

Головне