Окупанти вночі з артилерії обстріляли Очаків, пошкоджені будинки

Окупанти вночі з артилерії обстріляли Очаків, пошкоджені будинки

Російські війська з артилерії обстрілювали Очаків Миколаївської області. Про це повідомила Миколаївська обласна військова адміністрація.

“Вчора, 31 жовтня, о 09:04, та сьогодні, 1 листопада, о 00:01 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії та м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає”, - ідеться в повідомленні.

Також вчора о 09:08. 09:12 та 19:12 ворожі удари фіксувалися по населених пунктах Яселка та Дмитрівка Куцурубської громади. Поранені двоє людей. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

Нагадаємо, за минулу добу, 31 жовтня, російські війська здійснили 94 обстріли Херсонської області, одна людина загинула, ще восьмеро людей зазнали поранень. 

"За минулу добу противник здійснив 94 обстріли, випустивши 510 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації, з них - 2 ракетних. По місту Херсон ворог випустив 24 снаряди", - зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, втрати російської федертації в ході війни проти України становлять 680 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 301 490 військових.

 

Головне