Окупанти вночі атакували Харків: пошкоджено житлові будинки, школу та дитячий садок

Окупанти вночі атакували Харків: пошкоджено житлові будинки, школу та дитячий садок

Російські війська вночі завдали ударів по Харкову ракетами та авіабомбами, пошкодивши школи, житлові будинки та підприємства.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

Війська рф 18 вересня близько 23:50 здійснили ракетні удари по Шевченківському району Харкова, використавши за попередніми даними ракети С-400. Внаслідок удару повністю згоріли дві господарчі споруди, пошкоджено фасади та вікна прилеглих житлових будинків.

Орієнтовно о 4:50 19 вересня росіяни вдарили по місту з авіації. В Індустріальному районі постраждали школа, дитячий садок і дев'ятиповерховий житловий будинок. У Салтівському районі пошкоджено будівлі цивільного підприємства та адміністративне приміщення депо метрополітену. За попередніми даними, ворог застосував КАБ-250 з модулем УМПК.

Під процесуальним керівництвом окружних прокуратур розпочато розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, внаслідок чергового російського обстрілу Куп'янська на Харківщині постраждали шестеро людей, серед яких літні жінки та чоловіки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські загарбники скинули вибухівку на авто фермера у прикордонні Чернігівщини.

Головне