Окупанти використовують безпілотники із запальною сумішшю

Окупанти використовують безпілотники із запальною сумішшю

Окупаційне військо розпочало використовувати проти України безпілотники із запальною сумішшю. Про це повідомляє Північне регіональне управління прикордонної служби.

"Спостерігаємо новий рівень безвідповідальності з боку росіян. Прояви агресії росії щоденно відображають безглуздість та небезпеку її дій. Окупанти, здавалося б, вичерпали всі можливі способи нашкодити Україні, але зараз вони вирішили випробувати навіть безпілотники з запалювальною сумішшю", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що на Чернігівщині співробітники ДПСУ зафіксували факт скидання з дрона противника невідомого предмета, який після контакту із землею спалахнув. 

Прикордонники оперативно зреагували та самостійно ліквідували пожежу, не даючи їй поширитися. 

Нагадаємо, що від початку року російські загарбники 346 разів застосувала хімічну зброю проти українських воїнів. Армія ворога збільшує обсяг і розширює географію використання токсичних хімікатів, що є порушенням конвенції. 

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти, не маючи змоги прорватися до українських позицій, все частіше користуються тактикою скидання гранат з отруйною речовиною. Переважно це фіксується на Запорізькому напрямку.

Головне