Окупанти вдарили по селу Малокатеринівка на Запоріжжі: четверо дітей поранені

Окупанти вдарили по селу Малокатеринівка на Запоріжжі: четверо дітей поранені

Російські війська обстріляли село Малокатеринівка на Запоріжжі, влучивши в район торговельного кіоска. Внаслідок атаки поранення отримали четверо дітей. 

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Близько 17:45 ворожий боєприпас (тип уточнюється) влучив у безпосередній близькості від торговельного кіоску. Внаслідок чого постраждали діти віком 11, 14, 15 та 17 років, та 18-річна дівчина. 15-річного хлопця доставили до обласної клінічної лікарні у непритомному стані, медики проводять реанімаційні заходи. Стан інших постраждалих стабільний.

“Допомогу постраждалим на місці події надавали парамедики поліції. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки та інші профільні служби”, - йдеться у повідомленні.

За фактом атаки відкрито кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення законів та звичаїв війни. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, інтенсивність бойових дій у Запорізькій області дещо знизилась. Так, за останні три доби тут не було зафіксовано жодного штурму російських окупантів.

Головне