Окупанти вдарили "Кинджалами" по двох районах Львівщини

Окупанти вдарили

Львівщина вночі пережила удар крилатими ракетами різного класу й аеробалістичними ракетами "Кинджал". Про це повідомив голова ОВА Максим Козицький.

"Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування", – зазначив Козицький.

Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському і Червоноградському районах. Там почалися пожежі, які рятувальники швидко загасили.

Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає.

Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

Нагадаємо, українські розвідники вдарили по новітній і дорогій російській радіорелейній станції 48Я6-К1 "подлет". Вартість такої РЛС складає понад 700 мільйонів рублів або понад 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні 34 ракетами різних типів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 21 з них. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Головне