Окупанти вчергове атакували Сумщину, є постраждалі

Окупанти вчергове атакували Сумщину, є постраждалі

Окупаційні війська рф скинули керовану авіабомбу на Краснопільську громаду Сумської області, в результаті постраждали дві жінки. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Відомо, що росіяни застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог скинув, за попередніми даними, одну керовану авіабомбу на цивільну інфраструктуру Краснопільської громади Сумського району.

"Унаслідок атаки окупантів поранень зазнали дві жінки, яким 74 та 53 роки. Також пошкоджено щонайменше 5 будинків та будівлю місцевого клубу", - йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що у Харківській області минулої доби внаслідок російського обстрілу загинули двоє людей і ще 12 постраждали.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Запорізька область за добу 14 серпня пережила 397 ворожих обстрілів, які охопили 14 населених пунктів регіону. Відомо про чотирьох поранених.

Головне