Окупанти вчергове атакували Мар'їнську громаду: загинула одна людина

Окупанти вчергове атакували Мар'їнську громаду: загинула одна людина

Російські окупаційні війська у четвер, 4 січня, вчергове атакувала Мар'їнську громаду Донеччини, в результаті загинула одна людина, ще одна отримала поранення. Про це на Facebook сторінці повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Одна людина загинула і одна поранена у Катеринівці Мар'їнської громади внаслідок артобстрілу… Росіяни продовжують використовувати тактику випаленої землі. Кожен, хто досі залишається у прифронтових зонах, ризикує стати черговою мішенню для ворога", - зазначив він. 

За словами Філашкіна, окупанти зранку обстріляли Мар'їнську, Авдіївську та Курахівську громади. Від агресії росії було пошкоджено будинки місцевих жителів. 

Зазначається, що наразі влада та оперативні служби з'ясовують наслідки атак.

Нагадаємо, що під час масованої ракетної атаки російських військ у Києві 2 січня постраждав виробничий об'єкт та склад компанії M-Tac (Militarist Tactical), яка спеціалізується на виробництві тактичного спорядження, військового одягу і взуття.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська поцілили по Снігурівці на Миколаївщині, в результаті поранення отримали четверо людей, серед них 15-річна дитина.

Головне