Окупанти вчергове атакували Донеччину: є загиблий та поранені

Окупанти вчергове атакували Донеччину: є загиблий та поранені

Російські окупанти атакували Донеччину, внаслідок чого загинув один чоловік і ще п'ятеро отримали поранення, включаючи двох дітей. Розпочато розслідування воєнних злочинів за фактом цих атак.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

Окупанти здійснили артилерійський обстріл селища Північне Бахмутського району, внаслідок якого постраждали 58-річний чоловік і 67-річна жінка. Обидва були госпіталізовані з пораненнями ніг.

Також, російський дрон атакував 61-річного тракториста в Новогродівській громаді. Чоловік помер у швидкій допомозі під час транспортування до лікарні.

О 12:35 31 липня, окупанти скинули авіабомбу на приватний сектор села Ганнівка Покровського району, внаслідок чого поранення отримали дві дівчинки віком трьох і 15 років, а також 38-річний чоловік. Наймолодша дитина перебуває у важкому стані.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Прокурори активно працюють над документуванням цих воєнних злочинів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, протягом дня Нікопольщина зазнавала обстрілів з боку російських військ. У райцентрі постраждав 69-річний чоловік, який отримав травми і лікуватиметься вдома.

Головне