Окупанти скинули не менше чотирьох КАБІв на село на Харківщині: є поранені

Окупанти скинули не менше чотирьох КАБІв на село на Харківщині: є поранені

Російське окупаційне військо завдало авіаційного удару по селу Бобрівка, що у Вільхівській громаді Харківського району. По населеному пункту прилетіло щонайменше чотири КАБи, повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов. 

Атака сталась близько 16:50. Наслідки атаки виявилися трагічними: пошкоджено дачні будинки, а серед цивільного населення є постраждалі.

Дві жінки, віком 87 та 40 років, отримали травми та були оглянуті медиками екстреної допомоги безпосередньо на місці події. Крім того, двоє чоловіків 67 та 56 років зазнали більш серйозних ушкоджень і були терміново госпіталізовані для подальшого лікування.

Цей напад на Бобрівку став частиною масштабної атаки на Харківську область. Синєгубов повідомив, що лише за останню добу російські загарбники випустили по регіону 42 керовані авіабомби. Крім того, після 10 ранку ворог здійснив щонайменше три авіаудари по цивільних інфраструктурних об'єктах у самому Харкові, хоча без людських жертв.

Нагадаємо, за попередні дні внаслідок обстрілів до медичних закладів на Харківщині потрапило 19 осіб, серед яких двоє дітей 12 та 13 років. Троє постраждалих перебувають у важкому стані. В обласному центрі майже повністю зруйновано 40 приватних будинків, а вибуховою хвилею вибито понад 1000 вікон у багатоповерхівках.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на тлі загострення ситуації в Донецькій області, місцева влада оголосила про ініціювання примусової евакуації дітей разом з їхніми батьками або законними представниками з п'яти населених пунктів регіону.

Головне