Окупанти ракетою влучили в об’єкт інфраструктури на Одещині

Окупанти ракетою влучили в об’єкт інфраструктури на Одещині

У Одеській області російська ракета влучила в один з інфраструктурних об'єктів, що призвело до травмування трьох осіб.

Цю інформацію розповіли Сили оборони півдня у Telegram.

Як відомо, протягом дня, 5 листопада, ворог випустив ракету Х-31П, спрямовану на Одеську область, і керовану ракету Х-59 на Дніпропетровську область.

В Одеській області ворог намагався зачепити цивільну морську навігацію, але ракета влучила в інфраструктурний об'єкт, завдавши шкоди адміністративним будівлям та поранивши трьох працівників.

Військові також повідомили, що вибухова хвиля пошкодила навколишні будинки.

Другу ракету, направлену на Дніпропетровщину, сили протиповітряної оборони знищили над Криворіжжям. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, за період з 30 жовтня по 5 листопада, сили оборони України завдали значних втрат російським військовослужбовцям. Українці знищили 916 одиниць озброєння та військової техніки ворога.

Загальна кількість ворожих втрат складає 6010 вбитих ворогів. Значні пошкодження отримали російські військові техніка та озброєння.

Загалом за тиждень було знищено 109 танків, 195 бойових броньованих машин, 187 артилерійських систем, 33 ракетно-артилерійських комплекси, 12 установок протиповітряної оборони, 198 одиниць автотехніки та 35 одиниць спецтехніки.

Крім цього, українські військові збили два ворожі літаки, знищили 10 ракет та 135 безпілотних літальних апаратів (БпЛА).

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський закликав Конгрес США схвалити допомогу Україні.

Головне