Окупанти почали зводити нові укріплення поблизу Маріуполя, - Андрющенко

Окупанти почали зводити нові укріплення поблизу Маріуполя, - Андрющенко

Російське окупаційне військо почало зводити поблизу захопленого Маріуполя нові укріплення. Про це повідомив радник мера міста петро Андрющенко.

За його даними, нові укріплення росіяни зводять біля дороги Гранітного, яке стало для них головною логістичною артерією.

"Росіяни будують нові укріплення вздовж траси Маріуполь - Донецьк на ділянці, де дорога з с. Гранітного з’єднується з трасою. 

Гранітне стає головною логістичною артеріє при окупантах в забеспеченні ділянки фронту по точкам Волноваха - Вугледар - Курахівський напрям - Донецьк завдяки автомобільному та залізничному мостам", - йдеться у повідомленні.

Також Андрющенко додав, що питання російської логістики з Ростову забезпечують два моста, які у разі знищення суттєво ускладнять забезпечення окупантів. 

"Було б непогано. Це збільшить логістичне плече майже на 70 км. та збільшить час до 10 годин проходження колони. Бонусом - все побачимо через Маріуполь", - наголосив радним мера міста.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські загарбники майже завершили будівництво залізничної гілки, яка з'єднає Ростов-на-Дону з окупованим Маріуполем. Українські сили "рахують на години", адже коли ця залізниця запрацює, вона кардинально змінить всю логістичну картину на лінії фронту.

Головне