Окупанти під ранок вгатили по Селидовому: є загибла

Окупанти під ранок вгатили по Селидовому: є загибла

Російська армія продовжує щоденно завдавати ударів по мирних населених пунктах Донеччини, вбиваючи цивільних. Під ранок 18 квітня агресор обстріляв Селидове, цілив по житловому масиву, повідомили в МВС. 

В результаті атаки загинула людина.

"Загинула жінка 1961 року народження. Рятувальники деблокували її тіло з-під завалів приватного житлового будинку", - розповіли у відомстві.

Обстріл спричинив займання у двох житлових будинках. Вогнеборці, які прибули на місце, оперативно ліквідували вогонь. 

"Загалом внаслідок обстрілу зруйновано приватний житловий будинок, пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю й крамницю", - констатували в МВС. 

В цілому за добу російські окупанти 17 разів відкривали вогонь по території Донецької області. Поранень зазнало двоє осіб, обидві у Красногорівці. Руйнування зафіксовані у Покровську, Костянтинівці та містах і селах Часовоярської громади. 

З території наближених до лінії фронту за добу 17 квітня було евакуйовано 127 людей, серед яких 13 неповнолітніх.

Нагадаємо, в ОСУВ "Хортиця" повідомили, що підрозділи армії рф продовжують тиснути на Бахмутському напрямку, зосередивши зусилля на місті Часів Яр. Ситуація довкола населеного пункту складна, проте ворога у ньому немає. Ворог закидає Часів Яр КАБами, щоб його знищити і потім взяти під свій контроль.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 18 квітня у Чернігові завершилась пошуково-рятувальна операція на місці, куди росія завдала ракетного удару. Загалом 18 осіб загинуло, 78 поранено внаслідок теракту ворога. З них 37 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні.

Головне