Окупанти перекидають через Маріуполь війська в напрямку Бердянська

Окупанти перекидають через Маріуполь війська в напрямку Бердянська

Російські війська активізувала рух військ і техніки у напрямку Бердянська через Маріуполь. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, у місті спостерігається рух десятків вантажівок з БК та живою силою.

"З середини тижня переміщення військового призначення не просто повернулись до умовно стандартних. Майже випав напрям Запорізька область - Маріуполь - Ростов. Проте значне зростання в напрямку Бердянська через Маріуполь. Десятки вантажівок як з БК, так і з живою силою", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що російські загарбники почали використовувати частину заводу Ілліча по пр. Нікопольському та вул. Левченко для тимчасових стоянок перед перекидання.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо продовжує знищувати Маріуполь. Цього разу загарбники позбулися унікального мозаїчного панно всередині Будинку зв'язку.

Як повідомляли "Ми-Україна", російська влада встановлює "реєстри" мешканців тимчасово окупованого Маріуполя, яким заборонено залишатися у місті. Це робиться з огляду на побоювання посилення діяльності українських "агентів".

Головне