Окупанти на Сході за добу втратили понад 1100 військових

Окупанти на Сході за добу втратили понад 1100 військових

Українські захисники продовжують успішно відбивати ворожі атаки на сході. За минулу добу Сили оборони знищили понад 1113 російських окупантів.

Про це повідомили в ОСУВ Хортиця.

Окрім особового складу військові рф втратили чотири танки, 12 бойових бронемашин, 45 гармат і мінометів, протитанковий засіб, РСЗВ, 50 одиниць автомобільної техніки та 13 одиниць спеціальної техніки. Також знищено 505 безпілотників, РЕБ, 12 складів боєприпасів, один пункт управління та 87 укриттів.

Нагадаємо, у ніч на 17 серпня російські війська запустили 14 ударних дронів типу “Shahed” з районів Приморсько-Ахтарська, Єйська та Курська.  Всі 14 дронів були збиті мобільними вогневими групами, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Офіс Генерального прокурора повідомив про початок досудового розслідування за фактом чергового можливого порушення армією рф законів та звичаїв війни. Приводом для розслідування стало відео, оприлюднене 16 серпня в соціальних мережах, з кадрами обезголовлення військовослужбовця ЗСУ.

Головне