Окупанти масовано обстріляли центр Херсона: загинули двоє людей, ще четверо отримали поранення

Окупанти масовано обстріляли центр Херсона: загинули двоє людей, ще четверо отримали поранення

Російське окупаційне військо здійснило масований обстріл Херсона, внаслідок якого загинули двоє людей. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у себе в Telegram.

За його даними, крім двох загиблих від російського обстрілу також є і постраждалі. Це четверо осіб, всіх їх було доставлено в лікарню.

"Російська армія масовано обстріляла центральну частину Херсона. Постраждали шестеро людей. 

Від отриманих поранень загинули 62-річна херсонка та 45-річний херсонець. До хірургічного відділення шпиталізували двох чоловіків. У 62-річного травмовані ноги, а в 64-річного - поранення в районі живота. Також до лікарні доставили 50-річного чоловіка та 67-річну жінку.  Їх стан медики оцінюють як задовільний", - зазначив Олександр Прокудін.

Нагадаємо, раніше Олександр Прокудін повідомив про обстріл російськими окупантами однієї з херсонських лікарень. Внаслідок удару було знищено "швидку" та інші автомобілі.

Як повідомляли "Ми-Україна", військовослужбовці армії рф близько 12 години дня накрили з артилерії автомобіль, в якому перебувало троє членів родини: матір з немовлям та, ймовірно, дідусь дитини. Обстріл стався на в'їзді до Херсона, окупанти били з підконтрольного їм лівобережжя.

Головне